GOD JUL!!!

Nu är cirkeln fullbordad runt ön, vid Nelson var det svårt att hitta vatten det mesta var färgat, så det blev lite strandfiske. Kim lyckades få en örnrocka på uppskattningsvis 15kg, en riktig fighter som gjorde några helt otroliga rusningar (örnrockorna är frisimmande rockor som ibland kan uppträda i stim i pelagialzoonen).
Vädret skulle fortfarande var dåligt söderut så vi åkte till Blenheim och provade fisket i Spring creek, det var svårt i och med att stora delar av den lilla ån rinner över privat mark och det ända vi lyckades få var en öring på runt kilot. Eter ett par nätter fortsatte vi neråt och mötte upp med Anders och Petra i Kaikoura för lite planering och provantering  =).
Vi  fortsatte till Twizel för där skulle vädret vara ok några dar. Vi fiskade Maryburn stream och en annan liten å i området . I den andra lilla ån fick vi varsin fisk Kim fick en öring på 1.4kg, Jonathan en på 2kg. I Maryburn hade vi 2 rätade krokar, en avsliten tafs, och en bommad, det enda vi fick var en lite RB. Men det var ett fantastiskt trevligt vatten med stor fisk! Nu är vi i Glenorchy  och ska fira jul med lite fiske i Diamond creek.

Så God Jul till alla fans, fiskefanatiker , flugfiskefreaks, fiskeskallar, fiskefjollor och alla andra där ute som följer vår blogg!!














Maryburn med Mount Cook i bakgrunden!






En svettig promenad på höglandet!

Trackback
RSS 2.0