I Björngömslet

Kom hem från en natt i björngömslet i Dorotea i dag. Vi såg ingen björn, men vi såg lite annat.
Gluttsnäppor
 

Som utlovat- NZ

Pssst.. ser du fisken till höger i bild?
RB och Öring
 
 

En Start!

I går var jag ut och flugfiskade för första gången i år! I Saxnäs är det i princip fortfarande vinter. Jag och Magnus Ström åkte ner till  Sjön Malgomaj och jagade lite smitfisk.. men vi hade inte ett hugg. Det blev en fin kväll i alla fall med provfotning av Magnus nya objektiv =) ..............................................................................
Ja just ja! Jag glömde att jag redan flugfiskat en hel del i år nere på Nya Zeeland. Ja ja då får väl nästa blogginlägg jag gör bli en liten bildkavalkad från den resan  =)
 
 
 

Andörja-Havsfiske?

I går kväll kom jag hem från en veckas fiske i Nordnorge. Fisket var segt... ja eller rättare sagt riktigt dåligt! På en veckas fiske fick vi 6 godkända fiskar på 7 personer och så tappade vi ett par. De godkända fiskarna var: En hälleflundra på 9kg. En torsk på 17.6kg. En Torsk på 14,4kg? 1 Havskatt på 6.6kg. 2 Rödspättor på över 1kg och 1 Sanskädda på 5hg. Dennis tappade även en fin Hällis eller två. Så det var ju inte mycket att skryta med på en hel veckas fiske. De andra på campen som fick hälleflundror fick dem på trolling för det är tydligen det som gäller på Andörja...... Fisket är kanske bättre längre fram när sejen gått in, men själv har jag aldrig upplevt så dåligt fiske i Norge! Mina toppfiskar var den stora sandskäddan, ett par skapliga rödspättor och ett par små havskatter.
En Rolig sak med resan var att vi fick se en flock Delfiner som simmade vid och med  båten och hoppade snurrhopp runt oss.. Riktigt kul! Sen var det ju mycket Havsörn, en och annan Lunnefågel och en del Tumlare. Men visst det var en trevlig resa som alltid. Trevligt sällskap, god mat och god dryck!
Tack för den här gången!!!
 

Snart Havsfiske!!!

I går var det tackelknytning och linpåspolning hemma hos mig, inför den stundande Norgefiskeresan. Det är numera förenat med livsfara att gå upp och pinka på natten; det hänger krokar överallt, ja och så ligger det säkert några på golvet också =)
 

RSS 2.0