God JUL med Maskfisk!!

Indèn fick en fin öring i dag på mask!!!!...... ja eller en maskimitaion om man nu ska vara petig. 2.8kg vägde denna vackra öring från Reeftontrakten! han fick även en på 2.7 i går i Larrys! För mig går det sämre, jag har inte fått en fisk de senaste dagarna!!  ;)  man ska ju inte klaga, Julafton bjöd på strålande solsken och 27 grader i skuggan och i dag var det ännu varmare!
 
 
 
 

Indén

Tobbe fick en fin öring här om dagen i ett vatten utanför Queenstown, den tog på en copper John med gummiben som de ofta gör i denna lilla ström i dec. Nu är vi i Murchison på väg till Nelson Lakes... Där ska vi åka lite båt ;)
 
Bilder kommer snart men jag har för dålig internet där jag är just nu. bjuder därför på en bild från förra gången vi var där i stället ;)
 
 
 

Forsta veckan.

Fisket har varit ganska segt men vi har sett en hel del fisk. I dag hade vi bra fiske i O-river,
Inden tappade en riktigt stor och missade ett par . jag fick 2 mindre och tappade en riktigt fin. de gick och vakade. Nu ar vi p[ camping i Kingstoni natt sen far vi se vart det bar av. Vadret har varit fint de senaste dagarna mrn drt har varit kallt pa natterna.
2,4kg

RSS 2.0